top of page

"Η παρέα της Φραντζέλας" στην ΕΛΕΠΑΠ Χανίων


Η κατσικούλα Φραντζέλα και οι φίλες της επισκέφθηκαν τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Χανίων .Εκεί τις υποδέχθηκαν η Διευθύντρια και οι δασκάλες της πρώιμης παρέμβασης. Η Φραντζέλα διηγήθηκε στα παιδιά με ένα ωραίο βίντεο animation όλες τις περιπέτειες που είχε με τις φίλες της, για την δημιουργία της δικής τους φάρμας . Μιας άλλης, διαφορετικής φάρμας, όπου τα ζωάκια ζούνε ήρεμα με φυσικές τροφές, καθαρό νερό και αέρα, για να δίνουν ένα γάλα βιολογικό ,γιατί όπως είπε η Φραντζέλα "Είναι λογικό είναι λογικό να πίνεις γάλα βιολογικό."

Στη συνέχεια παίξαμε παιχνίδια με τις κάρτες και στο τέλος, αφού φορέσαμε τους σκούφους στο εργαστήριο γιαουρτιού φτιάξαμε όλοι ένα υπέροχο γιαουρτάκι από την μυστική συνταγή της Φραντζέλας το οποίο γευτήκαμε. Η επίσκεψη στην ΕΛΕΠΑΠ έκλεισεμε τραγούδι χορό και πολλά πολλά χαμόγελα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πολλά συγχαρητήρια για την δουλειά τους στην Διευθύντρια Μάγκυ Αρσενίδη -Μανουσέλη,στην Κυρία Μαίρη (υπέροχα τα μπισκότα της),στις δασκάλες της Πρώιμης παρέμβασης Μαριέτα και Ελένη, στην ψυχολόγο Ανέτα και σε όλους όσοι υποδέχθηκαν την κατσικούλα Φραντζέλα και τις φίλες της ,την Ευγενία, την Ελένη την λογοθεραπεύτρια ,τον Βαγγέλη, την Ελένη από τον Σύλλογο Γονέων.Εύχομαι δύναμη και πίστη στον αγώνα τους, γιατί όταν βλέπεις τα χαμόγελα στα προσωπάκια των παιδιών η επιτυχία είναι σίγουρη.

Ευχαριστώ τα υπέροχα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ για τις όμορφες και μοναδικές στιγμές που μοιραστήκαμε.Με αγάπη και πολλά χαμόγελα Αγγελική

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page